Υπηρεσίες Χαλάρωσης

Υπηρεσίες Χαλάρωσης στο Falasarna Villas

relaxingsiteΣε κάθε Βίλλα δημιουργήσαμε χώρο έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε με ιδιωτικότητα τις  Falasarna Villas relaxing υπηρεσίες που περιλαμβάνουν Sauna και massage από ειδικευμένους πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές και αισθητικούς.

Η Σάουνα καθαρίζει την επιδερμίδα, αποτοξινώνει, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, βελτιώνει το αναπνευστικό, το κυκλοφορικό και παράλληλα ξεκουράζει και χαλαρώνει τους μυς.
Η ζέστη βοηθά ώστε το μασάζ να φτάσει στα στρώματα του λίπους καταστρέφοντάς τα. Η θερμοκρασία μας ιδρώνει κι έτσι αποβάλλουμε το λίπος με φυσικό τρόπο.
Το Μασάζ πηγή απόλαυσης από αρχαιοτάτων χρόνων δραστηριοποιεί το κυκλοφορικό, ενώ παράλληλα ξεκουράζει και τονώνει τους μυς. Επίσης το Μασάζ εφαρμόζεται σαν τρόπος θεραπείας για τραυματισμούς η για χρόνιες παθήσεις κινητικών προβλημάτων.

 

saouna1siteΟι Falasarna Villas relaxing services σας προτείνει υπηρεσίες και προγράμματα όπως:

 

  • α) Θεραπευτικό μασάζ, πρόγραμμα πού συνδυάζει τη χρήση φυτικών ελαίων και εξειδικευμένες τεχνικές μάλαξης των μυών με σκοπό να προσφέρει ανακούφιση από πόνους του μυοσκελετικού συστήματος, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. (2 σετ 15λεπτα sauna και 1 ώρα massage 70 ευρώ ανά άτομο.)
  • β) Sports Massage, ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης. (30 λεπτά massage 25 ευρώ ανά άτομο.)
  • γ) Αρωματοθεραπεία, πρόγραμμα με χρήση αιθέριων ελαίων σε συνδυασμό με χειρονακτικό μασάζ, προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση στον οργανισμό, βελτιώνει την ισορροπία και τη διάθεση, επιδρώντας θετικά στις σωματικές λειτουργίες. (2 σετ 15λεπτα sauna και 1 ώρα massage 70 ευρώ ανά άτομο.)
  • δ) Χειρωνακτικό μασάζ κυτταρίτιδας με έλαια βοτάνων & αιθέριων ελαίων που αναπτύσσουν στοχευμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας. (2 σετ 15λεπτα sauna και 1 ώρα massage 90 ευρώ ανά άτομο.)
  • ε) Πρόγραμμα θεραπείας πίλινγκ με φυσικά προϊόντα. Το πίλινγκ καθαρίζει σε βάθος το δέρμα σας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη. Το πίλινγκ συμβάλλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου. (2 σετ 15λεπτα sauna και 1 ώρα περιποίηση 80 ευρώ ανά άτομο.)

massite2 massite1

Οι Falasarna Villas relaxing services σας προτείνει τους παρακάτω πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές και αισθητικούς και εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για εσάς.
ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ : ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ απόφοιτη Α.Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΩΝ
ΣΤΗΜΑΔΩΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : Απόφοιτος Ι.Ι.Ε.Κ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ειδικός κινησιοθεραπείας και νευρομυικού massage.
ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ : Απόφοιτος Ι.Ι.Ε.Κ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ειδικός αισθητικής – makeup artist.
ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ : Απόφοιτος Ι.Ι.Ε.Κ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ειδικός αισθητικής – makeup artist.View our Vaccination Certificate - we care for our customers
This is default text for notification bar